Druifjesvaart vanuit Maasland

————- AFGELAST ————-

Varen door een uniek veenweidegebied met weilanden, kreken en sloten!

Het uitstapje start in Maasland waar u aan boord gaat bij Warbout Rondvaarten. Langs een deel van de prachtige historische trekvaartroute (waar van alles over wordt verteld) door Delflands wateren en sloten vaart u richting de Zweth waar de schipper aanmeert bij Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst en begint een verrassende rondleiding door de druiventuin. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder. Ná het bijzondere druivenverhaal is het tijd om weer in te schepen en aan boord te genieten van sappige, zoete druiven, de schitterende natuur en de groene polders van Midden-Delfland.

Meer informatie
Druifjesvaart Maasland is op donderdag 3 september en op donderdag 17 september 2020 in het druivenoogstseizoen. AFGELAST

  • Vertrek: 12.15 uur Oude Veiling nr. 1 Maasland bij PC Inzight
  • Terugkomst: 17.30 uur Oude Veiling nr. 1 Maasland

De prijs van de vaart is € 32,50 per persoon. Dit is inclusief de rondvaart en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Het schip is voorzien van een geluidsinstallatie en een schipper/gids. Bent u wat slecht ter been? Dan rijdt de ‘Druiven-Express’ vanaf het schip heen en weer naar de druivenkwekerij. Daarnaast zijn er ook twee rolstoelen beschikbaar.

Inschrijven:
Warbout Rondvaarten: info@warboutrondvaarten.nl | www.vlietlander.nl

Bent u met een grotere groep en heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met Warbout Rondvaarten Maassluis.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!