Druifjesvaart Delft met lunch

————- AFGELAST ————-

Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

We stappen op bij station Delft en varen door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Tijdens deze tocht genieten we van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming meert de schipper aan en word je gastvrij ontvangen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met sappige Westlandse druiven of een glaasje puur druivensap. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder.

Meer informatie
De Druifjesvaart Delft vindt plaats in de druivenoogsttijd op vrijdag 18 september en op vrijdag 25 september 2020. AFGELAST

  • Vertrek: 12.00 uur Station Delft
  • Terugkomst: 16.30 uur Station Delft

De prijs van de vaart is € 39,95 per persoon. Dit is inclusief de rondvaart, een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres met druiven óf een fles druivensap bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Bent u wat slecht ter been? Dan rijdt de ‘Druiven-Express’ vanaf het schip heen en weer naar de druivenkwekerij. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Inschrijven:
De Hollandse Vloot M.: 0174-623622 E.: info@dehollandsevloot.nl

Bent u met een grotere groep en/of heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met De Hollandse Vloot.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!