Streekproduct Westland

Proeven mogelijk op locatie 14 druivenserres en 1500 druivenbomen

Bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn bieden wij een werkelijk streekproduct uit het Westland aan: onze heerlijke druiven! Wij zijn met stip druiventelers in hart en nieren en zelfs de enige druiventeler in Nederland. Al sinds 1885 telen we bij dit familiebedrijf onze eigen druiven en andere biologische fruitsoorten.

Bezoek onze showroom

Geef een uniek cadeau met een streekproduct uit het Westland

Bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn bieden wij een werkelijk streekproduct uit het Westland aan: onze eigen geweekte druiven. Bovendien is het niet alleen mogelijk om biologisch fruit bij ons te kopen, maar bieden wij ook persoonlijke cadeaus en zakelijke relatiegeschenken aan waarbij onze druiven de hoofdrol hebben. Deze ontvangt u dan in onze zelfgemaakte kistjes, die een prachtig rustiek gevoel overdragen. Wilt u een unieke traktatie? Dan verkopen enkele lokale bakkerijen in Den Hoorn ons ‘druivenbommetje’, een heerlijk gebakje met onze druiven.

Bezoek onze winkel tijdens het druivenseizoen

Het is altijd mogelijk om onze druiven of een van onze andere producten te proeven alvorens u deze koopt, zoals ons frisse druivensap. Kunnen wij u op dit moment nog ergens mee van dienst zijn? Dan zijn wij bereikbaar op 0642251257 of wanneer u een e-mail stuurt naar info@druivenkwekerij.nl. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons unieke streekproduct uit het Westland? Wij verwelkomen u tijdens het druivenseizoen graag bij onze druivenwinkel in Den Hoorn. Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!