Paarse druiven kopen

Proeven mogelijk op locatie 14 druivenserres en 1500 druivenbomen

De paarse druiven van onze eigen grond zijn de beste keuze als u verse druiven wilt kopen. De rijke smaak en frisse bite maken het een uniek Westlands product. Al sinds 1885 worden druiven gekweekt bij ons familiebedrijf Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Dit doen wij op biodynamische wijze met respect voor bodem, plant, dier en mens – de natuur geeft en wij geven terug.

Bezoek onze showroom

Smaakvolle paarse druiven vers van het land kopen

Waarom zou u ervoor moeten kiezen om onze paarse druiven te kopen? Ze zijn hartstikke gezond voor u! In de pitten, steeltjes en pellen van de druiven zit een antioxidant genaamd resveratrol. Dit heeft een heilzame werking op uw stofwisseling. Eet onze Westlandse druiven zo uit het handje of drink een van onze ambachtelijke druivensappen. Bent u op zoek naar een gezonde verrassing? Het is ook mogelijk om onze paarse druiven te kopen als een cadeau of relatiegeschenk. Wij verpakken deze dan in onze zelfgemaakte kistjes, zodat u een uniek Westlands geschenk kunt geven.

Kom langs bij onze winkel om te proeven

In onze winkel in Den Hoorn heeft u de mogelijkheid om onze paarse, verse druiven eerst te proeven voordat u ze gaat kopen. Dan weet u zeker dat u ze écht lekker vindt. U vindt onze actuele openingstijden tijdens het druivenseizoen op onze contactpagina. Kunnen wij u nog ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op via 0642251257 of info@druivenkwekerij.nl.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!