Fruit als cadeau

Proeven mogelijk op locatie 14 druivenserres en 1500 druivenbomen

Fruit is een van de lekkerste én meest gezonde verrassingen om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Zeker wanneer u ervoor kiest om Westlandse druiven te geven van de enige professionele druiventeler in Nederland: Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn. Werkelijk waar een unieke gift aan uw zakenrelaties of dierbaren.

Bezoek onze showroom

Fruit als gezonde keuze voor een cadeau of relatiegeschenk

Al sinds 1885 telen wij verschillende druivenrassen op biodynamische wijze en dat proeft u! Heerlijk fris met een lekkere bite, dat zijn onze verse druiven. Wilt u ons fruit graag als een cadeau of relatiegeschenk geven? Dan zorgen wij ervoor dat de druiven in leuke, zelfgemaakte kistjes worden gepresenteerd. Eventueel worden ze vergezeld door een van onze andere streekproducten. Denk hierbij aan ons huisgemaakten druivensap of producten die tot stand zijn gekomen dankzij onze samenwerkingen met lokale ambachtslieden, zoals de druivenbonbons. Wilt u iemand thuis verrassen met de smaken uit uw regio? Bij onze lokale bakkerijen vindt u het ‘druivenbommetje’, een heerlijk gebakje met onze Westlandse druiven in de hoofdrol. Ook hebben we in samenwerking met ijsmakers een heerlijk fris sorbetijs gemaakt.

Maak uw persoonlijke geschenk

Wilt u graag fruit van de boer als cadeau of relatiegeschenk geven? Wij denken graag met u mee over een persoonlijke invulling van uw relatiegeschenk of cadeau waarbij Westlandse druiven de hoofdrol hebben. Neem contact met ons op door te bellen naar 0642251257 of stuur een e-mail naar info@druivenkwekerij.nl. Natuurlijk bent u tijdens het druivenseizoen, van half augustus tot half november, ook welkom in onze winkel in Den Hoorn. Onze actuele openingstijden vindt u op de contactpagina.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!