Onze filosofie: Biodynamisch druiven kweken

Onze filosofie: Biologisch druiven kweken. Biologisch telen wil zeggen, telen volgens de Europese reglementen voor biologische teelt. In Nederland wordt dit gecontroleerd door SKAL. Ons SKAL nummer is 025454.
Biologisch betekent zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Biodynamisch telen gaat een stap verder: alles hangt met elkaar samen. De levende bodem, de planten en bomen vol levenskracht, het vee dat naar zijn aard wordt gehouden, de natuurlijke omgeving en de mens zelf.

Biodynamisch telen is voor ons een levenswijze met respect voor bodem, plant, dier en mens.

Het druivenblad en gesnoeide druivenhout worden versnipperd en teruggegeven aan de aarde. In het vroege voorjaar wordt de bodem verrijkt met compost.

We maken gebruik van Vitaal Water en zonne-energie. De druivenserres worden niet gestookt. De groei gaat op met de buitentemperatuur.

“Het is een uitdaging van de eerste orde voor een zichzelf respecterende landbouw om levensmiddelen te produceren die de levensenergie van de mens optimaal kunnen versterken.”

(Bron: Michiel Rietveld – Houden van de aarde)

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!