Biologisch fruit kopen Westland

Proeven mogelijk op locatie 14 druivenserres en 1500 druivenbomen

Biologisch fruit van de kweker kopen in het Westland – daarvoor moet u bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn zijn! Al sinds 1885 zijn wij kweker van verschillende biologische druivenrassen en andere soorten fruit. Kom langs als u op zoek bent naar heerlijk, vers fruit voor uzelf of als geschenk voor iemand anders. Onze zelfgemaakte kistjes hebben een rustieke uitstraling en geven net wat extra’s aan uw cadeau. Weet u niet zeker welke biologische druivensoort van de kweker u het lekkerst vindt? Bij ons mag u eerst proeven vóór uw aankoop!

Bezoek onze showroom

Biologisch fruit kopen bij de kweker in het Westland is een gezonde keuze

Biologisch fruit van de kweker wilt zeggen dat de kweker heeft geteeld volgens de Europese reglementen voor biologische teelt. Eigenlijk betekent het dat we telen zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Onze druivenrassen telen we bovendien volgens de biodynamische levenswijze waardoor we een uniek streekproduct in het Westland hebben. Het biologisch fruit dat u bij ons in het Westland kunt kopen, is geteeld met respect voor bodem, plant, dier en mens. Zo gebruiken wij Vitaal Water en zonne-energie, wordt het gesnoeide druivenhout en druivenblad teruggegeven aan de aarde en gaat de groei van onze ranken op met de buitentemperatuur.

Kom langs bij onze winkel

Tijdens het druivenseizoen hebben wij een winkel op ons terrein in Den Hoorn waar u vers fruit direct bij de biologische kweker kunt halen. Als u dus op zoek bent naar biologisch fruit van de kweker, dan kunt u dat bij ons in het Westland kopen. Onze actuele openingstijden vindt u op de contactpagina. Heeft u vragen? Dan zijn wij bereikbaar als u belt naar 0642251257 of een e-mail stuurt naar info@druivenkwekerij.nl. We helpen u graag met een persoonlijk advies.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!