Welkom bij
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Heeft u zin in lekkere, verse druiven van de kwekerij en fruitteler in het Westland? Dan bent u bij onze druiventuin aan het juiste adres – wij zijn namelijk de enige druivenverkoper in Nederland die hun eigen druiven telen. We houden u graag op de hoogte van de gebeurtenissen die wij als fruitkweker en fruitteler meemaken terwijl wij de meest smakelijke streekproducten van het Westland kweken.

Maandag 28 juni: Het krenten zit erop! De laatste trossen Leopold lll zijn gekrent en echt, wat groeien de druiven snel zeg. Altijd weer een verrassing die groeispurt ná het krenten. Nog wat gewas uitbreken en onze druivenserres liggen er weer strak bij. Nu maar geduldig afwachten tot de eerste druiven gaan kleuren!

Kies voor heerlijke druiven van de kwekerij in het Westland

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight in Den Hoorn is een familiebedrijf waar de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde worden gekweekt. Al sinds 1885 staat de familie Jansen in het Westland bekend als dé fruitkweker en fruitteler waar vers, biologisch fruit verkrijgbaar is. Arnold en Hilde zijn inmiddels de vierde generatie in de familie Jansen die diverse soorten heerlijke, authentieke druivenrassen biodynamisch telen. Tijdens het druivenseizoen zijn zij bovendien de enige druivenverkoper die hun eigen geteelde druiven uit het Westland verkopen vanuit een winkeltje op het terrein van de kwekerij.  

Maak een keuze uit een van onze vele producten

Bent u op zoek naar een fruitteler of fruitkweker in het Westland waar u biologisch fruit kunt kopen? Bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight staan we voor u klaar. Uiteraard is het mogelijk om een van onze authentieke druivenrassen te kopen, zoals onze paarse druiven. Geef het bijvoorbeeld als relatiegeschenk of cadeautje. Een lekker, gezond, origineel én opvallend cadeau dat we prachtig voor u verpakken in onze zelfgemaakte druivenkistjes. Heerlijk van smaak en ook nog eens heel gezond! Wilt u liever een streekproduct uit het Westland dat verschillende ambachten met elkaar combineert, zoals heerlijk gebak met fris fruit van de fruitkweker? Bezoek dan een van onze lokale bakkerijen, waar u ons zelfbedachte gebakje ‘druivenbommetjes’ vindt – fris, smaakvol én uniek.

Breng een bezoek aan de druivenverkoper

Op de kwekerij is een kleine druivenwinkel waar u in het druivenseizoen onze druiven uit het Westland kunt kopen. Natuurlijk is het mogelijk om ze eerst even te proeven, zodat u kunt kiezen welke druiven u het lekkerst vindt. Wilt u een bezoek brengen aan de druivenverkoper? Tijdens het druivenseizoen, van half augustus tot half november, zijn wij geopend. Bekijk onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!