Welkom bij
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Beste druivenliefhebbers,

Start Druivenoogst dinsdag 29 augustus 2023!

Voor de lekkerste Westlandse druiven bent u bij ons aan het juiste adres!

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight is een familiebedrijf waar de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde worden gekweekt. Al sinds 1885 staat de familie Jansen in het Westland bekend als fruittelers van Westlandse druiven. Wij, Arnold en Hilde, zijn inmiddels de vierde generatie druiventuinders in deze familie die dit mooie vak nog steeds uitoefenen.

Diverse soorten authentieke druivenrassen worden op onze kwekerij biodynamisch gekweekt en vanuit onze druivenwinkel op de kwekerij verkocht. Natuurlijk is het mogelijk om de verschillende druivensoorten eerst even te proeven, zodat u kunt bepalen welke druiven u het lekkerst vindt.

Start Druivenseizoen!! Dinsdag 29 augustus gaan we beginnen met de druivenoogst van 2023. De Blauwe en Witte Frankenthalers komen eraan. Vanaf dinsdag is iedereen weer welkom in onze druivenwinkel. We hebben er zin in!

Graag willen we hierbij bekendmaken dat onze druivenkwekerij verkocht is. Druiventuinders Arnold en Hilde Jansen.

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras uw familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!