Welkom bij
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

 
Beste druivenliefhebbers,

Voor de lekkerste Westlandse druiven bent u hier aan het juiste adres!

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight is een familiebedrijf waar sinds 1885 de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde worden gekweekt. Wij, Arnold en Hilde Jansen, zijn inmiddels de vierde generatie die dit mooie vak nog steeds uitoefenen.

Get the Flash Player to see this player.

Diverse soorten smakelijke, authentieke druivenrassen worden op onze kwekerij biodynamisch gekweekt en vanuit onze knusse druivenwinkel op de kwekerij verkocht. Nadat u ze geproefd heeft natuurlijk!

Maandag 25 september: De herfstzon schijnt volop en we zitten midden in de oogst van de Blauwe Frankenthalers, de Witte Frankenthalers en de Muscaat van Alexandrië. Alle drie lekker zoet en sappig. Pas geleden hebben twee cameraploegen onze druivenkwekerij bezocht. Het resultaat kunt u zien op donderdag 5 oktober bij RTV West vanaf 17.00 uur en bij BinnensteBuiten op NPO2 om 18.50 uur. Binnenkort, zaterdag 7 oktober organiseren we voor de elfde keer op rij de streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’ in onze druivenserres met een super leuk programma. Klik hier...

De tiende streekmarkt 'De Tuin van de Randstad' was een feestje. Lees hier het verslag van zaterdag 8 oktober 2016 .....

 

Relatiegeschenk of cadeautje? Denk eens aan druiven! Lekker, gezond, origineel, opvallend en in een prachtige verpakking. Verras u familie, vrienden of klanten eens met een kistje heerlijke druiven!

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl