Bootje varen Maasland, druifjes eten

Varen door een uniek veenweidegebied met weilanden, kreken en sloten!

Het uitstapje start in Maasland waar u aan boord gaat bij Warbout Rondvaarten en wordt verwelkomt met een lekker bakkie koffie of thee. Langs een deel van de prachtige historische trekvaartroute (waar van alles over wordt verteld) door Delflands wateren en sloten vaart u richting de Zweth waar de schipper aanmeert bij Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.
In de oude druivenserre wacht u een gastvrije ontvangst en begint een verrassende rondleiding door de druiventuin. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de druiventuinder. Ná het bijzondere druivenverhaal is het tijd om weer in te schepen en aan boord te genieten van sappige, zoete druiven, de schitterende natuur en de groene polders van Midden-Delfland.

Meer informatie:
Bootje varen Maasland is op donderdag 16, 23 en 30 augustus 2018.
  • Vertrek: 12.15 uur Oude Veiling nr. 1 Maasland bij PC Inzight
  • Terugkomst: 17.30 uur uur Oude Veiling nr. 1

De prijs van de vaart is € 32,50 per persoon. Dit is inclusief de rondvaart, koffie aan boord en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Het schip is voorzien van een geluidsinstallatie en een schipper/gids

Inschrijven:
Warbout Rondvaarten Telefoon: 010-5924494 www.vlietlander.nl

Bent u met een grotere groep en heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met Warbout Rondvaarten. Dit uitstapje is het gehele seizoen te boeken.

Voor mindervaliden rijdt de ‘Druiven-Express’ heen en weer naar de druivenkwekerij (max. 5 personen per rit). Daarnaast zijn er ook twee rolstoelen beschikbaar.

 
< Vorige

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl