Van Boer naar Tuinder

Probeer het eens; een balletje slaan tussen de koeien!

Bij Hoeve Bouwlust begint het uitstapje met koffie en een lekkere boerentompouce. Als de koffie op is ga je met de boer het weiland in voor de uitleg van het boerengolfbalspel of het boerenbalspel. Lekker een uurtje tussen de koeien een balletje slaan. Na de koeienvlaaien en het groene gras is het tijd om op de fiets te stappen richting Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Via polderweggetjes, langs slootjes en groene weilanden, waar de koeien grazen en de eenden kwaken. In de oude druivenserres word je gastvrij ontvangen met een druiveneetgelegenheid. In het lommer van de druivenbladeren, onder de druiventrossen, waan je je in zomerse sferen. Na de druiveneetgelegenheid neemt de druiventuinder je mee voor een verrassende rondleiding door de druivenserres. Je hoort het bijzondere verhaal van de druiventeelt die al sinds 1885 in onze beide families een heel belangrijke rol speelt. Tenslotte stap je weer op de fiets met lekkere druiven en met de wind in je haren en de mooie natuur om je heen gaat de tocht richting Hoeve Bouwlust.

Inbegrepen:
Koffie met boerentompouce, boerengolf of boerenbalspel, routebeschrijving met kaart, rondleiding door de druivenserres en een druiveneetgelegenheid of koffie met een druivenbommetje.

Tijdsduur: 5 uur
Deelnemers: minimaal 10

Met de trekker!
Heb je zin om van Boer naar Tuinder te gaan met de trekker?
Stap dan in de huifkar van boer Quirien en laat je rijden naar onze druivenkwekerij. Heerlijk toeren door Midden-Delfland.

 
< Vorige

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl