Rondleidingen druiventuin

‘Wist u dat in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw een druiveneetgelegenheid heel sjiek was?’

Arrangement DruivenkwekerijVanaf de maand mei, wanneer alles groeit en bloeit, tot half november, wanneer het druivenseizoen wordt afgesloten, kunnen bezoekers genieten van verrassende en inspirerende rondleidingen in onze druiventuin.

Rondleiding door de druivenserres

Een ontmoeting met de druiventuinder en het bijzondere verhaal van onze biodynamische druiventeelt maakt u mee tijdens de rondleiding door de druiventuin. Genietend van een lekker glaasje druivensap of een tissie druiven onder de druivenbomen.

Rondleiding door de druivenserres, koffie, thee en een druivenbommetje

Ervaar de sfeer tussen de prachtige druivenbomen. In het druivenseizoen serveren wij het ‘Druivenbommetje' met koffie en thee. Het 'Druivenbommetje' is er sinds 2007 en is een samenwerking tussen Bakkerij Holtkamp uit Schipluiden en Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Buiten het druivenseizoen is er het 'Druivenpuntje'. Gemaakt met onze pure druivensap en druivenjam.

Rondleiding door de druivenserres en druiven eten

Aanschuiven in de oude druivenserre voor een druiveneetgelegenheid.

De druiven en het druivenbommetje zijn afhankelijk van het seizoen en goed te combineren met andere uitstapjes. Altijd met een rondleiding door de druivenserres.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via:
Telefoon: 06-42251257 of Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
Voor meer contactgegevens, klik hier ...

 

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl