Druifjesvaart Delft met lunch
Druifjesvaart Delft met lunch

Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

We stappen op bij station Delft en varen door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Tijdens deze tocht genieten we van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming meert de schipper aan en word je gastvrij ontvangen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met sappige Westlandse druiven. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druivenserres. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder.

Meer informatie

De Druifjesvaart is op donderdag 5 en op vrijdag 20 september 2019
  • Vertrek: 12.00 uur Station Delft
  • Terugkomst: 16.30 uur Station Delft

De prijs van de vaart is € 39,95 per persoon. Dit is inclusief de rondvaart, een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Bent u wat slecht ter been? Dan rijdt de ‘Druiven-Express’ vanaf het schip heen en weer naar de druivenkwekerij. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Inschrijven:

De Hollandse Vloot M.: 06-18960200 E.: Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bent u met een grotere groep en/of heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met De Hollandse Vloot.

 

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl