Druifjesvaart Delft met lunch

Neem een kijkje in een druivenserre en waan je in de wereld van de Westlandse druiven!

De opstapplaats is bij station Delft en vandaar vaar je door het polderlandschap richting rivier De Zweth. Tijdens deze tocht is het genieten van een lekkere lunch verzorgd door De Bonte Haas. Eenmaal aangekomen bij de plaats van bestemming meert de schipper aan en word je gastvrij ontvangen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight met sappige Westlandse druiven. Daarna volgt een verrassende rondleiding door de druiventuin. De rondleiding gaat over de rijke geschiedenis, het heden en verleden van de Westlandse druiven. Je hoort het allemaal van de échte druiventuinder.

Meer informatie:
De Druifjesvaart is op donderdag 13 en op vrijdag 28 september 2018.
  • Vertrek: 12.00 uur Station Delft
  • Terugkomst: 16.15 uur Station Delft

De prijs van de vaart is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief de rondvaart, een lekkere lunch aan boord en een rondleiding door de druivenserres mét druiven bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Het schip is voorzien van een toilet, een geluidsinstallatie en een schipper/gids.

Inschrijven:
De Westlandse Vloot  Telefoon: 06-51112478  Email: Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Bent u met een grotere groep en heeft u voorkeur voor een andere datum neem dan contact op met De Westlandse Vloot. Dit uitstapje is het gehele seizoen te boeken.

Voor mindervaliden rijdt de ‘Druiven-Express’ heen en weer naar de druivenkwekerij (max. 5 personen per rit). Daarnaast zijn er ook twee rolstoelen beschikbaar.

 
Volgende >

Biologisch Dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn
t: 0174-292911 | m: 06-42251257 | e: info@druivenkwekerij.nl